ترجمه مقاله تولید ماست کم چرب با میوه به آب پز شده

مقاله ترجمه شده با عنوان تولید ماست کم چرب با میوه به آب پز شده.

جزئیات بیشتر این محصول:

عنوان انگلیسی مقاله: Production of low-fat yogurt with quince (Cydonia oblonga Mill.) scalding water

عنوان فارسی مقاله: تولید ماست کم چرب با میوه به آب پز شده.

دسته: صنایع غذایی

فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات فایل ترجمه شده: ١۵

چکیده ترجمه:

عصاره آب پز شده ی به، از نقطه نظر ترکیبات فنلیک و فلاونوئیدها، بسیار غنی است که خواص آنتی اکسیدانی جالبی ارائه می نماید و همچنین حاوی اسیدهای آلی و قندها می باشد. هدف از این مطالعه، ارزیابی استفاده مستقیم از عصاره آب پز شده ی به ، برای تولید ماست کم چرب است.علاوه بر این، این عصاره باعث بروز تغییر رنگ ماست و کاهش حساسیت میشود . عصاره آب به، اثر بازدارنده ای در برابر باکتری های اسید لاکتیک دارد که، احتمالا به علت مقادیر زیاد پلی فنول میباشد. در نتیجه، ماست غنی شده با آب عصاره به، دارای PH بالاتر و مقدار اسید لاکتیک کمتری در مقایسه با دیگر ماست ها میباشد. این تغییرات در خواص رئولوژیکی و بافتی آنها منعکس شده است: ماست های نرم با تغییر شکل بالا و رفتار الاستیک پایین و ویسکوزیته (چسبناکی) همراه هستند. پژوهش های آینده علاوه بر عصاره آب به در غذاهای دیگر، به مطالعه خواص ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی آنها میپردازد.

کلید.اژه: میوه به، آب پز شده، ماست، محصول فرعی، فعالیت آنتی اکسیدان

مقدمه:

فاضلاب می تواند از مراحل مختلفی در صنایع غذایی مانند فرایند تمیز کردن و مرحله سفید کردن میوه یا سبزیجات ایجاد شود، یا به عنوان یک محصول ثانویه نظیر فیبر موجود در رژیم غذایی ، فرآوری شود. امکان تولید فاضلاب از صنایع غذایی انسانی به ارتقای روند اقتصادی و فرآوری غذایی کمک میکند. میوه به بدلیل سختی فرآیند تخمیر، تلخی و گسی ، خیلی تازه بنظر نمیرسد. اما هنگامی که رسیده میشود، برای تولید مارمالاد ، مربا ، ژله و کیک بکار میرود. Eodriquez Guisado و همکارانش در سال (٢٠٠٩) مقدار متوسطی برای خصوصیات شیمیایی پنج میوه جمع آوری شده در جنوب شرقی اسپانیا تعیین کردند که نشان دهنده میزان آب بالا ( ٧۶.٧٢ g/١٠٠ گرم ) ، فیبر خام بالا ( ۵.٣٣ g/١٠٠ گرم ) ، و مقدار کمی چربی ( ١.٩۵ g/١٠٠ گرم ) است . میوه به (مانند سیب و گلابی ) متعلق به خانواده Roseaceae میباشد و خواص مفید خوب و تثبیت شده ای برای سلامت انسان ها دارد.

پرداخت و دانلود فایل

PDF: ترجمه مقاله تولید ماست کم چرب با میوه به آب پز شده

مقالاتی که ممکن است مرتبط باشند

  • ترجمه مقاله گلسنگ ها، منبع احتمالی…
    مقاله ترجمه شده با عنوان گلسنگ ها، منبع احتمالی آنتی اکسیدان ها. جزئیات بیشتر این محصول: عنوان انگلیسی مقاله: LICHENS AS POSSIBLE SOURCES OF ANTIOXIDANTS عنوان فارسی مقاله: گلسنگ ها، منبع احتمالی آنتی اکسیدان ها. دسته: زیست شناسی فرمت فایل…
  • ترجمه مقاله فعالیت آنتی اکسیدانی و…
    مقاله ترجمه شده با عنوان محتویان فنولی، فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی عصاره های گیاه شقایق جنوب شرقی صربستان. جزئیات بیشتر این محصول: عنوان انگلیسی مقاله: Phenolic contents, antioxidant and antimicrobial activity of Papaver rhoeas L. extracts from Southeast…
  • ترجمه مقاله ویژگی های میوه بادام زمینی
    مقاله ترجمه شده با عنوان برخی از ویژگی های مهندسی شده بادام زمینی و مغز هسته آن. جزئیات بیشتر این محصول: عنوان انگلیسی مقاله: Some engineering properties of peanut and kernel عنوان فارسی مقاله: برخی از ویژگی های مهندسی شده…
  • ترجمه مقاله روش های نوین غیر اسیدی…
    مقاله ترجمه شده با عنوان روش های جدید در غیر اسیدی کردن روغن های خوراکی. جزئیات بیشتر این محصول: عنوان انگلیسی مقاله: New approaches in deacidification of edible oils-a review عنوان فارسی مقاله: روش های جدید در غیر اسیدی کردن…
  • ترجمه مقاله تاثیر کود ورمی کمپوست…
    مقاله ترجمه شده با عنوان تاثیر کود ورمی کمپوست تولید شده به وسیله ضایعات مواد غذایی بر روی رشد و بازدهی فلفل گلخانه ای. جزئیات بیشتر این محصول: عنوان انگلیسی مقاله: Effects of vermicomposts produced from food waste on the…
  • ترجمه مقاله بررسی خواص پودر پلی وینیل…
    مقاله ترجمه شده با عنوان بررسی خواص پودر پلی وینیل کلراید تولید می شود توسط پلیمریزاسیون امولسیونی. جزئیات بیشتر این محصول: عنوان انگلیسی مقاله: Characterization of poly(vinyl chloride) powder produced by emulsion polymerization عنوان فارسی مقاله: بررسی خواص پودر پلی…
  • ترجمه مقاله تولید کارامد اسید پلی…
    مقاله ترجمه شده با عنوان تولید کارامد اسید پلی لاکتیک و کوپلیمرهای آن بوسیله متابولیسم مهندسی شده اشریشیا کولی. جزئیات بیشتر این محصول: عنوان انگلیسی مقاله: Efficient production of polylactic acid and its copolymers by metabolically engineered Escherichia coli عنوان…
  • ترجمه مقاله سیلانیکوم انسیلوستوما:…
    مقاله ترجمه شده با عنوان سیلانیکوم انسیلوستوما: ایمن سازی با عصاره محلول کِرم و واکنش به منظور چالش کشیدن عفونت سگ ها. جزئیات بیشتر این محصول: عنوان انگلیسی مقاله: Ancylostoma ceylanicum: Immunization with Soluble Worm Extract and Responses to Challenge…
  • ترجمه مقاله قوانین مربوط به ماده سمی…
    مقاله ترجمه شده با عنوان وجود و قوانین مربوط به ماده سمی مایکوتوکسین در مواد غذایی وارداتی از کشور مغرب. جزئیات بیشتر این محصول: عنوان انگلیسی مقاله: Occurrence and legislation of mycotoxins in food and feed from Morocco عنوان فارسی…
  • ترجمه مقاله کاربرد پری بیوتیک…
    مقاله ترجمه شده با عنوان كاربرد پري بيوتيك وپروبيوتيك در توليدات طيور. جزئیات بیشتر این محصول: عنوان انگلیسی مقاله: Application of Prebiotics and Probiotics in Poultry Production١ عنوان فارسی مقاله: کاربرد پری بیوتیک وپروبیوتیک در تولیدات طیور دسته: دامپزشکی -…
  • ترجمه مقاله تاثیرات تغییر اسیدهای چرب…
    مقاله ترجمه شده با عنوان تاثیرات تغییر اسیدهای چرب کاربردی و ضروری مصرف شده در گوساله های شیرده. جزئیات بیشتر این محصول: عنوان انگلیسی مقاله: Effects of changing the essential and functional fatty acid intake of dairy calves عنوان فارسی…
  • ترجمه مقاله تجزیه و تحلیل فعالیت بخش…
    مقاله ترجمه شده با عنوان مجله داروسازی و فیتوشیمی ، تجزیه و تحلیل فعالیت بخش ضد التهابی تریبولوس ترستریس. جزئیات بیشتر این محصول: عنوان انگلیسی مقاله: Analysis of anti –inflammatory active fractions of Tribulus terrestris by high resolution GC-MS عنوان…
  • ترجمه مقاله بهبود ثبات نوری پارچه پنبه
    مقاله ترجمه شده با عنوان بهبود ثبات نوری پارچه پنبه ای رنگ شده با رنگ راکتیو با آنتی اکسیدان و جاذب های اشعه ماوراء بنفش. جزئیات بیشتر این محصول: عنوان انگلیسی مقاله: Improving light fastness of reactive dyed cotton fabric…
  • ترجمه مقاله بهینه سازی تولید شکلات از…
    مقاله ترجمه شده با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی:بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی بر کیفیت دانه کاکائو. جزئیات بیشتر این محصول: عنوان انگلیسی مقاله: Optimizing chocolate production through traceability: A review of the influence of farming…
  • پروژه بررسی بازاریابی شرکت پرورش قارچ…
    هدف از انجام این پروژه بررسی بازاریابی شرکت دانش آفرین روشن در زمینه پرورش قارچ خوراکی و مسائل مختلف حول این مبحث میباشد. جزئیات بیشتر این محصول: پروژه کارشناسی ارشد رشته مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی عنوان کامل: بررسی شرکت دانش…
  • پروژه بررسی خیار گلخانه ای
    هدف از انجام این پروژه بررسی خیار گلخانه ای و مسائل مختلف حول این مبحث میباشد. جزئیات بیشتر این محصول: پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی عنوان کامل: بررسی خیار گلخانه ای دسته: کشاورزی فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش) تعداد…
  • ترجمه مقاله حساسیت مختلف گیاهان C3 و C4…
    ترجمه مقاله حساسیت مختلف گیاهان C3 و C4 به تنش کم آبی: رابطه تنش اکسیداتیو و آنتی اکسیدانت جزئیات بیشتر این محصول: عنوان انگلیسی مقاله: Differential sensitivity of C٣ and C۴ plants to water deficit stress: Association with oxidative stress…
  • ترجمه مقاله توسعه نشانه های DART در…
    مقاله ترجمه شده با عنوان توسعه نشانه هایDART در زیتون و تاثیر آن در مطالعات متنوع و مسیر دهی ژنتیکی. جزئیات بیشتر این محصول: عنوان انگلیسی مقاله: Development of DArT markers in olive (Olea europaea L.) and usefulness in variability…
  • ترجمه مقاله خواص ضد میکروبی جوراب های…
    مقاله ترجمه شده با عنوان خواص ضد میکروبی جوراب های محافظت شده با نانوذرات نقره. جزئیات بیشتر این محصول: عنوان انگلیسی مقاله: Antimicrobial Properties of Socks Protected with Silver Nanoparticles عنوان فارسی مقاله: خواص ضد میکروبی جوراب های محافظت شده…
  • پروژه بررسی تصفیه فاضلاب صنایع غذایی
    هدف از انجام این پروژه بررسی تصفيه فاضلاب صنايع غذايي و مسائل مختلف حول این مبحث میباشد. جزئیات بیشتر این محصول: پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی عنوان کامل: تصفیه فاضلاب صنایع غذایی دسته: صنایع غذایی فرمت فایل: WORD (قابل…